Salam Ilisești

Salamul Ilișești este preparatul care reprezinta localitatea unde ne puteți găsi și degusta delicioasele noastre produse. Acesta este un produs fiert și afumat cu specific bucovinean, obținut din carne selectată de vită, precum și condimente naturale.

Salam Victoria

Produs din carne fiert-afumate, Salamul Victoria este unul din cele mai cunoscute preparate. Așa cum bine îl știți, el este gustos asezonat cu salata verde și ardei roșu.

Pastramă de vită

Cuvântul “pastramă” provine din limba turcă “pastirma” și din cea greacă “pastramas” și este definită ca un produs din carne de oaie, vită, capră, porc sau gâscă. Ea este sărată, afumată, uscată și puternic condimentată.

Pastramă de vită crud-uscată

Feliată subțire, pastrama de vită crud-uscată poate fi servita rece sau caldă împreună cu sparanghel sotat și cartofi natur. Pastrama de vită este un preparat obținut din carne de vită și o gamă variată de condimente.

Salam Haiducesc

Vă invităm să încercați un sandwich regal care să conțină acest produs, Salamul Haiducesc! Acest produs este preparat din carne proaspată de vită de cea mai bună calitate, pe baza rețetei tradiționale.

Cremwurști de vită

Obținuți din carne de vită atent aleasă, mărunțită fin, fierți și afumați, ușor condimentați și umpluți în membrană naturală comestibilă, cremwurștii de vită întregesc meniul unei diete sănătoase și gustoase pentru orice vârstă.

Parizer de vită

La fel de vechi precum istoria şi unic prin aspectul său inconfundabil, parizerul de astăzi a servit cândva drept delicatesă pentru cele mai pretenţioase papile gustative. În diferite ţări din Europa Centrală şi de Est, acest produs procesat se fabrică din carne foarte fin măcinată, de obicei, din păsări de curte, carne de porc sau de vită. Aceştia se deosebesc prin condimentaţia predominantă cu usturoi şi prin faptul că nu conţin acele bucăţi de grăsime.

Cârnați trandafir

Preparat specific românesc din carne proaspată de mânzat cu gust autentic potrivindu-se perfect cu mâncărurile tradiționale. Acest produs este fiert și afumat în condiții de temperatură și timp monitorizate.

Ruladă cu măsline și ciuperci

Acest produs este unul dintre preferatele clienților noștri, fiind fabricată din pulpă de vită cu variate condimente naturale, care o disting de alte mezeluri, ca gust si aspect. Servită la micul dejun cu omleta sau la altă masă asortată cu orice garnitură doriți.

Cabanos de vită

Cabanos din carne de vită, o rețetă delicioasă având condimente naturale care o să vă încânte sigur. Sunt foarte gustoși acești cârnați cabanoși pe grătar cu muștar.

Cârnați de vită

Lăsăm porcul deoparte și încercăm experiențe deosebite cu carne de vită atât cât trebuie și malaxăm până obținem un amestec omogen, iar înainte de a pune acest amestec în membrana naturală îl dezmierdăm cu condimente numai bune pentru un gust desăvârșit.

Pastramă de oaie

Considerată o adevărată vedetă culinară, pastrama de oaie este un preparat delicios, natural condimentat și afumat. Pastrama de oaie se poate servi ca aperitiv sau poate da un gust excepțional în mâncare deoarece fumul conferă o aromă placută gustului natural al cărnii de oaie.

Galerie foto