Despre noi

RUX este unul dintre cei mai apreciati producatori de carne din Romania

 

Valori

Activitatea societatii S.C. RUX S.R.L. a inceput in 2008. Societatea s-a dezvoltat pe trei mari segmente din sectorul sau de activitate, astfel aceasta este prezenta pe piata carnii preparate si a semipreparatelor, dezvolta activitati comerciale pe piata produselor transate dar si in sectorul de abatorizare bovine si ovine.

Afacerea este condusa in prezent de o echipa tanara si ambitioasa coordonata de administratorul Ruxandari Ionel. Lucram in prezent cu ingineri experimentati care conduc sectoarele de productie, respectiv abatorizarea, transarea si carmangeria. In atragerea personalului am folosit strategia de a motiva suplimentar fata de piata muncii din zona, fapt care a dus la formarea unui colectiv muncitor si dornic de a avea rezultate atat pe plan profesional cat si material.

Dotarea tehnica a fabricii corespunde in intregime normelor UE in vigoare. Cele mai moderne utilaje si instalatii asigura abatorizarea, transarea si productia de mezeluri la cele mai inalte standarde.

Servicii oferite

  • Sacrificarea animalelor (abatorizare) – vita, oaie
  • Comercializarea carcaselor (bovine, ovine)
  • Procesarea carnii din transare proprie (bovine, ovine)
  • Fabricarea si comercializarea mezelurilor
  • Contractari produse carmangerie, preparate si semipreparate sub branduri proprii ale clientului
  • Ferme proprii vite si taurasi
  • Cultivarea terenurilor agricole, rezultand furaje naturale
  • Asigurarea calitatii prin urmarirea produsului pas cu pas, “de la bobul de porumb pana la muschiul file.”

Certificări

KOSHER

Alimentele Kosher sunt cele care se conformează reglementărilor kashrut (legea dietelor), derivate în primul rând din Levitic și Deuteronom. Produsele certificate Kosher reprezinta hrana pregătită în conformitate cu legile dietetice evreiești.
O hrană kosher care este procesată sau gătită împreună cu o hrană non-kosher, sau orice derivat al unei alimente non-kosher, devine non-kosher.
În ultimul secol, s-au dezvoltat numeroase organizații rabinice care certifică produse și producători ca kosher, de obicei folosind un simbol pentru a indica sprijinul lor.

Produsele RUX detin certificarea KOSHER.

HALAL

Certificatul Halal este un soi de „as din mânecă” pentru cei ce dețin un abator deoarece le asigură acestora recunoașterea și desfacerea produselor din carne pe piețele arabe și nu numai. Animalele astfel sacrificate nu sunt asomate inițial, așa cum prevăd regulamentele europene, ci li se taie direct jugulara, dar nu înainte ca măcelarul să-i spună rugăciunea.
Halal, în limba arabă înseamnă “permis”. Acest tip de carne are o multitudine de beneficii. Deasemenea este lipsită de toxine, întrucât sângele este scurs în totalitate. Carnea rezultată este mult mai sănătoasă, gustul nefiind sesizabil, dar textura este mult mai fragedă.

Valori

Responsabilitate

Misiunea noastra este sa oferim produse la cele mai inalte standarde de calitate, sa intelegem nevoile clientilor nostri si sa ii ajutam in a le indeplini dorintele.

Calitate

Sa devenim principalul furnizor de carne de bovine si ovine al partenerilor nostri de pe piata interna si internationala.

Galerie foto

ro_RORO
Contactează-ne telefonic